Sign in

6 безплатни онлайн курса, които да обогатят Вас и Вашето CV!

Лятото е време за почивка и всички го знаем, но какво по-добро от това в почивката да намерим време да поработим малко върху себе си и уменията си? След като тази година на доста хора им се наложи да прекарват малко повече време вкъщи, много онлайн платформи, както и влиятелни университети, предоставиха безброй курсове, които всеки може да започне и завърши, стига да има желание! А най-хубавото- голяма част от тях са безплатни! Та, какво Ви спира да опитате? Екипът на Destination Workplace е подбрал за Вас някои от курсовете, които ние лично намираме за интересни, полезни и влиятелна добавка към всяко едно CV.

Курс №1: Learn What Content Marketing is and How to Do It [Course] | HubSpot Academy

Курсът за Content Marketing на HubSpot Academy е добро въведение в управлението и създаването на съдържание, което да публикувате във вашите социални мрежи и платформи, както с лична, така и с професионална или комерсиална цел.

https://academy.hubspot.com/courses/content-marketing?library=true

Курс №2: Business Communication | Google Digital Garage

Ако искате да намерите добри и интересни курсове в сферата на бизнеса, комуникациите и маркетинга – Google Digital Garage е едно много добро място за начало! Платформата предоставя възможно най-разнообразни курсове, които са лесни и бързи за изкарване. Един от любимите на нашия екип е курсът по Бизнес Комуникация, който обяснява основите на успешното професионално комуникиране и как то може да бъде овладяно. Със сигурност надолу ще срещнете още курсове от тази платформа!

https://learndigital.withgoogle.com/digitalgarage/course/business-communication

Курс №3: The Importance of Interpersonal Skills | OpenLearn

В този курс се засяга темата за Soft Skills, на която сме обръщали внимание в други наши статии. Курсът е съвсем кратък, но е създаден така, че да предаде най-основното за надграждането на тези личностни умения, които са доста атрактивна черта за всеки един кандидат за работа или стаж.

www.open.edu/openlearn/money-business/leadership-management/the-importance-interpersonal-skills/content-section-0?active-tab=description-tab

Курс №4: Social Media Marketing Course | HubSpot Academy

Отново от HubSpot Academy, един от най-популярните им курсове е имено този по маркетинг в социалните мрежи. Темата е несъмнено много често срещана днес, както и много атрактивна за много фрийлансъри, които обосновават бизнесът си точно на маркетинг стратегии в социалните мрежи.

https://academy.hubspot.com/courses/social-media?library=true

Курс №5: How to Increase Productivity at Work | Google Digital Garage

Както споменахме, Google Digital Garage е една от любимите платформи за курсове. Курсът, който Ви предлагаме, е свързан с продуктивността, по-точно как да подобрим нашата продуктивност и да сме по-ползотворни, независимо дали работим от офиса или от вкъщи.

https://learndigital.withgoogle.com/digitalgarage/course/increase-productivity

Курс №6: Ethics of Journalism | Poynter

Етиката на работното място е едно от най-значимите умения и тя винаги рефлектира върху самото професионално представяне. В днешно време на всеки му се налага да пише, независимо дали написаното е предназначено за голяма публика, за работния екип или за лично ползване. Затова е важно да знаем какво е етически правилно да включваме в написаното, за да избегнем конфронтация, обиди и легални проблеми.

www.poynter.org/shop/self-directed-course/ethics_of_journalism/